06-13652074

ENJOY DRIVING TO THE MAX!

Racen onder professionele begeleiding

Vol gas en gaan!

Hou jij van snelle bolides en piepende banden? Wil je weten hoe voelt om plankgas te gaan op een circuit?

Wij zijn een groep enthousiaste raceliefhebbers die graag onze passie willen delen door racen op het circuit zo laagdrempelig mogelijk te maken. Door gebruik te maken van de capaciteiten van ATS Valkenburg en de geheel vrijwillige inzet van onze vakmannen, zijn wij in staat om tegen zeer lage kosten het materiaal te verzorgen en de dag te organiseren.

Wat ons onderscheidt is de mogelijkheid om echt zelfstandig te racen. Als je met ATS Racing op de baan gaat, krijg je meer dan een paar rondjes ’treintje rijden’. Na de instructies van onze ervaren coureurs krijg jij de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en écht te racen! Verbeter je eigen rondetijden, of haal je vrienden in op het circuit, jij zit aan het stuur!  

ATS Racing zorgt voor alles: we nemen je mee naar het circuit, je krijgt instructies op en naast de baan, en een lunchpakket. Kortom: jij hoeft niets te doen, behalve racen!

    Is jouw interesse gewekt? Meld je dan nu aan voor meer informatie! Na het aanmelden zal er contact met je opgenomen worden om de mogelijkheden te bespreken.